POLÍTICA DE PRIVACITAT

Estem compromesos amb la protecció de la privacitat de totes aquelles persones que visitin www.obla.es

Si us plau, llegiu les següents polítiques de privacitat on s’explica com utilitzem i protegim la seva informació.

En visitar i / o inscriure i / o demanar serveis en aquesta pàgina web, vostè accepta i on se li requereixi, consent que les dades facilitades siguin recollides, utilitzats i transmès acord amb el qual estableixen les presents polítiques de privacitat.

1. Informació que demanem sobre vostè

1.1. Quan visiti la pàgina web OBLA CONSULTING, se li pot sol·licitar que ens proporcioni informació sobre vostè, inclosos el seu nom, dades de contacte i informació sobre una targeta de crèdit o de dèbit. També podrem demanar informació sobre el seu ús de la pàgina web i dels nostres Serveis, dels missatges que deixi en la pàgina web i dels correus electrònics o cartes que ens remeti.

1.2. En accedir a la informació de OBLA CONSULTING i / o la Pàgina web o al Servei utilitzant les rutes digitals dels mòbils com ara (però no limitats a aquests tipus) mòbil, tablet o un altre dispositiu / tecnologia, incloent-hi les aplicacions mòbils, la recollida i utilització de les seves dades s’ajustarà al que estableix la present Política de Privacitat. Podem demanar informació tècnica del seu dispositiu mòbil, del lloc web o del Servei que es realitza a través d’un dispositiu mòbil, com per exemple, les dades de localització i certes característiques de rendiment i dades sobre, el dispositiu, suport / sistema operatiu, incloent-hi el dispositiu i el tipus de connexió, adreça IP, mètodes de pagament mòbil, la interacció amb altres tecnologies de retail com l’ús de NFC Tags, els codis QR o l’ús de cupons mòbils. Llevat que hi hagi optat per romandre en l’anonimat a través del seu dispositiu i / o configuració de la plataforma, aquesta informació pot ser recollida i utilitzada per nosaltres de forma automàtica si utilitza el lloc web o el Servei a través del seu dispositiu mòbil ( s), a través de qualsevol aplicació mòbil OBLA CONSULTING, a través del seu mòbil navegador o d’una altra manera.

2. Ús de les seves dades

2.1. L’informació que ens faciliti ens permetrà proporcionar accés a determinades parts de la pàgina web i prestar-li els serveis que ens hagi sol·licitat. També ens permetrà facturar i contactar-nosaltres o el restaurant, quan resulti necessari en relació als nostres serveis. Per exemple, nosaltres i / o el restaurant podem usar la seva informació per oferir-actualitzacions de l’estat de la seva comanda i altra informació sobre la seva comanda per e-mail, telèfon, mòbil o missatgeria mòbil (per exemple, SMS, MMS, etc.) així mateix, utilitzarem i analitzarem la informació recollida, de manera que puguem administrar, donar suport, millorar i desenvolupar el nostre negoci així com amb finalitats estadístiques i d’anàlisi i per ajudar a prevenir el frau. Si és el cas, ara i en el futur podrà manifestar les seves preferències amb relació a l’ús de les seves dades segons el que estableix aquesta Política de Privacitat, i podrà ser exercit segons el mètode que vostè hagi triat per utilitzar el Servei, per exemple, aplicacions de telèfons mòbils o mitjançant la pàgina web.

2.2. Podrem utilitzar les seves dades per contactar amb vostè a fi d’obtenir la seva opinió sobre els nostres serveis i ocasionalment per notificar-li canvis o desenvolupaments importants en la nostra pàgina web i en els nostres Serveis.

2.3. En el cas que ho hagués consentit registrant en el nostre butlletí de notícies, podríem utilitzar les seves dades per informar sobre altres dels nostres productes i serveis que puguin ser del seu interès, inclosos serveis que puguin ser objecte de màrqueting directe, per a això podrem posar-nos en contacte amb vostè. Per telèfon, SMS així com per correu electrònic.

2.4. Vostè accepta que compatim les seves dades personals amb tercers que col·laborin amb nosaltres (dins del sector d’alimentació, begudes, oci, marketing i publicitat) amb el fi d’utilitzar la seva informació per informar serveis o productes del seu interès (per correu, telèfon, sms o correu electrònic).

2.5. Si vostè no desitja que utilitzem les seves dades per aquestes finalitats o canviés d’opinió sobre ser contactat en el futur, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres utilitzant les dades de contacte que trobareu a la secció 8 següent i / o modificant el seu perfil convenientment.

2.6. Si us plau, tingui en compte que en realitzar comentaris i opinions sobre la pàgina web i sobre els serveis, vostè consent que incloguem aquests comentaris i opinions a la pàgina web i en qualssevol materials de màrqueting o publicitat. A aquests efectes només li identificarem pel seu nom de pila i per la seva ciutat de residència.

3. DIVULGACIÓ DE LES SEVES DADES

3.1. L’ informació que vostè ens proporcioni serà transferida i es conservarà en els nostres servidors a Dinamarca, o una destinació fora de la Unió Econòmica Europea i podran accedir-hi tant el nostre personal que treballi fora d’Espanya com a terceres societats que pertanyin al grup d’empreses OBLA CONSULTING conforme a l’art. 42 del Codi de Comerç, que actuïn per nosaltres als efectes establerts en aquestes polítiques o a altres efectes que li seran periòdicament notificats en aquestes polítiques.

3.2. Aquests tercers seran encarregats de tractar la informació, tal com processar pagaments amb targetes de crèdit i proporcionar serveis d’assistència per a nosaltres. En qualsevol cas, tots aquests tercers, actuaran com a encarregats del tractament de OBLA CONSULTING i es veuran vinculats pel corresponent contracte de protecció de dades aplicable d’acord amb el que estableix l’article 12 de la LOPD, Llei 15/1999, de 13 de desembre. A més, podrà resultar necessari facilitar les seves dades a aquells Restaurants de servei a domicili i per emportar, en els quals vostè hagi realitzat la seva comanda. Quan facilita les dades, Un. Accepta que els mateixos siguin transferits, emmagatzemats i tractats. OBLA CONSULTING adoptarà totes les mesures necessàries per assegurar-se que les seves dades són tractades amb seguretat de conformitat les presents polítiques de privacitat.

3.3. Si vostè hagués consentit, podrem permetre que tercers acuradament seleccionats, inclosos dins dels sectors de màrqueting i publicitat, els nostres afiliats i associats, es posin ocasionalment en contacte amb vostè en relació amb serveis que puguin ser del seu interès. Podran contactar amb vostè per telèfon, SMS així com per correu electrònic. Si vostè canviés d’idea sobre ser contactat per aquestes societats en el futur, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres utilitzant les dades de contacte que estableix la secció 8 següent i / o modificant el seu perfil convenientment.

3.4. Si el nostre negoci participés en una aliança d’empreses, comprés, fora venuda a, o fusionada amb, una altra entitat mercantil, la informació sobre vostè podrà ser revelada o transmesa a la societat target i als nostres nous socis comercials o propietaris o als seus assessors.

3.5. Podrem utilitzar l’informació que vostè ens proporcioni si tinguéssim el deure de revelar o compartir la seva informació per complir amb (i / o creem tenir l’obligació d’haver de complir amb) qualsevol obligació legal; o per tal d’aplicar les Condicions de la nostra pàgina web i de qualsevol altre contracte subscrit amb vostè, o per protegir els drets de OBLA CONSULTING, dels Restaurants de servei a domicili i per emportar o altres col·laboradors nostres. Amb ells ens referim a creuar informació amb altres empreses i organitzacions amb l’objecte d’evitar i protegir el frau.

4. SEGURETAT I RETENCIÓ DE DADESS

4.1. Adoptarem les mesures de protecció de dades necessàries per evitar accessos no autoritzats i tractaments il·legals, pèrdues accidentals, destrucció i danys. Conservarem la seva informació pel termini que resulti legalment exigible.

4.2. En el cas que hagués escollit una contrasenya que li permeti accedir a determinades parts de la Pàgina Web, serà responsable de mantenir la confidencialitat d’aquesta contrasenya. Li recomanem no compartir la seva contrasenya amb ningú.

4.3. Desafortunadament, la transmissió d’informació a través d’internet no és completament segura. Tot i que adoptarem les mesures per protegir les seves dades, no podem garantir la seguretat de les dades que transmeti a la pàgina web; tota transmissió s’ha de fer al seu propi risc. Un cop rebuda l’informació, farem servir procediments estrictes i mesures de seguretat per tractar d’evitar els accessos no autoritzats.

5. DRETS D’ACCÉS I ACTUALITZACIÓ

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal (LOPD), l’objecte és garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, l’informem que:

5.1. Les seves dades personals seràn tractades i quedaran incorporades en els fitxers de OBLA CONSULTING SL. per tal de donar una efectiva resposta o prestació dels serveis sol·licitats, facilitar la tramitació de les comandes, la realització d’estudis estadístics i l’enviament de publicitat de les promocions ofertades per OBLA CONSULTING SL.. a través de la seva pàgina web. En aquest sentit, l’usuari consenteix de forma expressa, el tractament de les seves dades personals remesos a OBLA CONSULTING SL.., per a les finalitats indicades en aquest document.

5.2. Vostè tindrà dret d’accés a les seves dades personals per a verificar la fidelitat i integritat dels mateixos, així com als efectes de consultar l’ús que dels mateixos s’està donant i els noms de les persones als que s’han facilitat.

5.3. També té dret a sol·licitar la correcció o eliminació de dades personals o a objectar qualsevol tractament dels mateixos.

5.4. Per obtenir informació i exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament dels mateixos, si us plau contacti amb nosaltres utilitzant les dades de contacte que trobareu a la secció 8 següent.

5.5. En todo caso, OBLA CONSULTING SL., conservará de forma confidencial y cumpliendo la obligación de secreto de todos los datos personales recabados y contenidos en sus ficheros según lo dispuesto en la normativa vigente en materia de protección de datos y de carácter personal.

6.CANVIS A LES NOSTRES POLÍTIQUES DE PRIVACITAT

6.1. Qualsevol canvi a les nostres polítiques de privacitat seran inclosos en la pàgina web i, quan correspongui, a través de notificació per correu electrònic.

7. CONTACTE

7.1. Todos los usuarios que quieran ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición deberán remitirse a OBLA CONSULTING SL., info@oblaconsulting.com, o por correo postal en C. Berlín 34-36 Entresuelo 2ª 08014 Barcelona o por teléfono 930 168 029